Op weg naar je nieuwe markt

“Lock down”  blijft lastig. Het is tijd voor verandering. Dit is de tijd om je huidige situatie eens goed te bekijken en te onderzoeken waar er nog mogelijkheden liggen voor jouw organisatie. Wellicht ergens in een ander land? Welke landen bieden potentie voor afname van je dienst | product?  Afwachten totdat al dit Corona geweld voorbij is kan een optie zijn, of je kan als rechtgeaarde ondernemer deze kans pakken om je vleugels uit te slaan en de tijd te gebruiken voor onderzoek naar verre markten met nieuwe kansen en natuurlijk ook uitdagingen. In deze ” zoektocht”  kan ik je helpen. Denk aan een landen onderzoek op maat waarbij ambassades en consulaten voorwerk voor je verrichten door je in contact te brengen met lokale afnemers, distributeurs en handelsondernemingen. 

Via een gesubsidieerd traject kan ik je helpen om daar te komen waar je graag je nieuwe markt wil gaan bewerken. De begeleiding die ik je kan geven zijn de volgende: Helder krijgen van je dienst | product. Maken van een plan van aanpak. Stellen van de juiste doelen in de juiste volgorde. Het overwinnen van de eerste belemmeringen, zakelijk en op persoonlijk vlak. https://bonsmatrainingen.nl/commerciele-begeleiding/ Nu aan de slag! Inzetten van je site, een passende boodschap naar de nieuwe markt, onderzoeken van de potentiële klanten. Zodra je dit in kaart hebt, help ik je deze doelgroep te benaderen. Dit gaat zelfs zo ver dat we samen op stap gaan naar de nieuwe klanten. Begeleiding on the job!

Gaande dit gehele traject kijk ik met je mee waar je staat en waar er belemmeringen ontstaan help ik je deze aan te pakken, te voorkomen of te omzeilen. Er is geen reden meer om het niet te doen! Heb je interesse om dit te onderzoeken hoe dit voor jou kan werken, neem dan contact met me op. Net zoals jij heb ook ik nu even voldoende tijd, tijd om je te verder te helpen. Welke markt wil je gaan onderzoeken en veroveren? https://bonsmatrainingen.nl/contact/

Geef een antwoord

Your email address will not be published.