Coach Fokko Bonsma

Wat drijft coach Fokko Bonsma? Iemand vooruit helpen, is het mooiste wat er is. Jarenlang heb ik dat letterlijk gedaan in de automotive in sales- en managementgerichte functies. Nu richt ik me op het persoonlijke vlak. Ofschoon ik behoorlijk succesvol was in een commerciële omgeving, ben ik in 2006 toch mijn grenzen overgaan met als gevolg een burn-out. Ik kijk desondanks positief tegen deze periode aan. Het is een moment van bezinning geweest waarbij de fascinatie is ontstaan voor de binnenzijde van de mens. Niet langer staat de buitenkant centraal, maar het innerlijke leidt. Het heeft me gebracht waar ik nu ben.


Wie is Fokko

Wanneer je me voor het eerst ziet, zie je een beer van een kerel voor je. Maar met een fijngevoeligheid die verrast. Ik adem enthousiasme en oprechtheid uit. Daardoor voel je je al snel bij mij op je gemak. Ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal. En luister vervolgens kritiekloos naar jou. Het is fijn om gehoord te worden, dat geeft vaak al lucht. Maar als coach ga ik verder. Ik ga doelbewust de confrontatie aan, echter zonder bedreigend te zijn.


Jouw coach

Waarom ben ik jouw coach? Ik ben energiek en zit vol humor. Ook al zijn de onderwerpen soms best zwaar, er mag gelachen worden. Vaak krijg ik terug te horen dat mijn aanwezigheid stimulerend en rustgevend tegelijkertijd werkt. Ik heb vertrouwen in mezelf maar blijf daarbij bescheiden. De bedrijfswereld met targets ken ik voorts als geen ander. Daardoor ben ik goed in het combineren van harde zakelijke targets met zachtere factoren: dat wat nodig is om van harte én samen te werken aan betekenisvolle resultaten. Ik acteer het liefst in een professionele bedrijfsomgeving die uitdagingen biedt. Uitdagingen die ik steevast aangrijp als aanleiding tot ontwikkeling en groei.

Vanzelfsprekend heb ik de benodigde opleidingen op het gebied van coaching gevolgd om succesvol te coachen en te trainen. Vertrouwen en eerlijkheid zijn kernwaarden. Ik coach om de prachtig mens verder te helpen. Om energie en zelfvertrouwen te geven om de uitdagingen die het leven bieden te laten trotseren. Wellicht ben jij dat prachtige mens. Ga jij de uitdaging naar een gelukkiger leven aan? Ik ben er voor je.

Ik wil kennismaken met coach Fokko Bonsma